Τα νέα μας!

 • ΕΓΚΑΙΝΙΑ

  Ανοίξαμε στις 11 Σεπτεμβρίου και σας περιμένουμε για την εγγραφή σας. Καθημερινή μελέτη, φιλολογικά εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 • Cristmas Camp

  Τα Χριστούγεννα πέρασαν και η Χρυσή Σφαίρα, μαζί με τη ΣυνΚίνησις, ήταν εκεί, για να τα γιορτάσουν μαζί σας! Παίξαμε, φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, διαβάσαμε λογοτεχνικά αριστουργήματα, γράψαμε το γράμμα μας στον Άγιο Βασίλη, ήπιαμε ζεστό τσαγάκι, αλλά είδαμε και μαγικές παραστάσεις, που μας μετέφεραν σε άλλο κόσμο, κάπου μακριά στον Βόρειο Πόλο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης που πέρασε να μας δώσει τις ευχές του και να φωτογραφηθεί μαζί μας.

 • Κλείσιμο Χρυσής Σφαίρας λόγω COVID-19

  Η Χρυσή Σφαίρα ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών ευλαβικά. Εννοείται πως παραμένει κλειστή κι αναμένει τις καλύτερες μέρες που σίγουρα θα έρθουν, αρκεί να κάνουμε όλοι το αυτονόητο. Προς το παρόν #Μένουμεσπίτι κι όταν έρθει η ώρα, θα επανέλθουμε δριμύτεροι, με τις δράσεις που αγαπήσατε και πολλές καινούργιες, που ο εγκλεισμός θα βοηθήσει να σκεφτούμε! 😄Μείνετε υγιείς, προσέχοντας τον εαυτό σας.

 • Άνοιγμα Χρυσής Σφαίρας

  Τελικά ο καιρός περνά, όσα δύσκολα κι αν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. Από τη Δευτέρα, με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, επιτέλους ξαναϋποδεχόμαστε και τα μικράκια μας, νηπιάκια και παιδιά δημοτικού, όπως βέβαια και τα μεγαλύτερα παιδιά μας, του γυμνασίου. Είμαστε πανέτοιμοι, πλήρως εξοπλισμένοι με ό,τι οι ειδικοί συστήνουν και με κάτι παραπάνω, την αγάπη μας και την όρεξή μας να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο! Οι αποστάσεις θα τηρηθούν, ο χώρος μας εξάλλου είναι πολύ μεγάλος, τα παράθυρα θα ανοίξουν, κι έχουμε πολλά, τα αντισηπτικά έχουν ήδη πάρει τη θέση τους, τα θρανία κι οι καρέκλες θα απολυμαίνονται καθημερινά, όπως και οι βοηθητικοί χώροι, κι εμείς, οι άνθρωποι της Χρυσής Σφαίρας, θα είμαστε εδώ για να σας καλωσορίσουμε ξανά, γιατί το είπαμε και το ξαναλέμε: Οι άνθρωποι δεν χάνονται, όταν αγαπιούνται!

  Κι εμείς αγαπιόμαστε πολύ!

 • Δραστηριότητες Νηπίων

 • Πρόγραμμα

 • Summer Camp